Beroemdheden zien er altijd fantastisch uit. Of ze nu in televisie of films verschijnen of op de rode loper struinen tijdens filmpremières en prijzen, ze blijven ons fascineren met hun meer dan levensgrote aanwezigheid. De waarheid is dat het veel moeite kost om eruit te zien zoals ze eruitzien, en omdat ze de publieke figuren zijn die ze zijn, kunnen ze het zich niet veroorloven om te verslappen als het gaat om het zorgen voor hun fysieke uiterlijk. Hun levensonderhoud hangt grotendeels af van hoe ze eruitzien. Afgezien van de kleding, het haar en de make-up, moeten beroemdheden goed voor hun lichaam zorgen.

Het is dus geen verrassing dat deze sterren hun eigen geheimen hebben als het gaat om fit en mooi blijven. Hun gezondheidsagenda kan variëren van extreme trainingen tot goed geplande maaltijden. Wie wil hun geheimen niet kennen om absoluut sexy te blijven? Hier zijn enkele van de dieetgeheimen van zeven vrouwelijke beroemdheden.

7 Dieetgeheimen van de sterren

1


1
. Jennifer Aniston
De ster van de fenomenale televisieshow Friends betoverde niet alleen het publiek met haar schattige komische gevoel en haar beroemde kapsel, ze stond ook bekend als een van de meest sexy lichamen in Hollywood, zoals ze in talloze tijdschriften verscheen. Om trim te blijven, volgt Jennifer de dieetmethode 40:30:30. Het dieet bestaat uit:

40% Laag glycemische koolhydraten
-Levensmiddelen zoals bonen, fruit en groenten, peulvruchten

3


3
0% magere eiwitten
-Tofu, vis, kip, kalkoen, rundvlees en magere zuivelproducten

3


3
0% magere eiwitten
-Tofu,
vis, kip, kalkoen, rundvlees en magere zuivelproducten

3


3
0% essentiële vetten
– noten en zaden, vis en olijfolie

Het is essentieel dat elke maaltijd macronutriënten bevat om het evenwicht van hormonen en maximaal gewichtsverlies te bereiken


Het is essentieel
dat elke maaltijd macronutriënten bevat om het evenwicht van hormonen en maximaal gewichtsverlies te bereiken.

2. Kate Hudson
De prachtige dochter van actrice Goldie Hawn kwam 60 pond aan tijdens haar zwangerschap, die ze snel moest kwijtraken voordat ze aan haar volgende film begon. Van haar vorige eetplan schakelde ze over op een eiwitrijk dieet. Ze at eiwitrijke maaltijden in kleinere porties, en ze combineerde dit dieet met een trainingsprogramma met krachttraining en cardiovasculaire trainingen. Na veel luchtafweergeschut te hebben gekregen vanwege haar figuur na de zwangerschap, verwijderde Kate al dat babygewicht in slechts vier maanden en kreeg ze buikspieren waar velen in Hollywood jaloers op waren.

3


3
. Oprah Winfrey
Als een van de meest succesvolle presentatoren van talkshows ter wereld, lijdt het geen twijfel dat Oprah haar fysieke verschijning voor haar miljoenen toehoorders moet behouden. Bekend als een van die beroemdheden die constant met gewichtstoename worstelen, heeft ze onlangs haar figuur afgezwakt en heeft ze er op de leeftijd van 50 nog nooit uitgezien door een regelmatig trainingsregime en een dieetplan te combineren. Oprah traint vijf dagen per week en besteedt 30 minuten aan de draadmolen en losse gewichten. Haar eetplan bestaat uit peulvruchten, vis, noten, fruit en groenten, kip en melkproducten met een laag vetgehalte. Ze beperkt haar consumptie van witte suiker en bloem. Oprah schrijft haar slanke figuur ook toe aan haar gewoonte om na zeven uur ‘s avonds niets meer te eten.

4. Gwyneth Paltrow
Veel mensen vinden het misschien moeilijk te geloven dat de altijd slanke, bekroonde actrice van de Academy eigenlijk een dieet moet volgen. Gwyneth volgt eigenlijk een gezond eetplan dat lijkt op dat van Oprah, en vermijdt suiker en witte bloem. Ze volgt meestal een macrobiotisch dieet en eet voedsel zoals groenten, bruine rijst en mager vlees. Ze heeft ook zuivel uit haar dieet geschrapt en doet elke dag yoga.

5


5
. Madonna
De popster die bekend staat als de Material Girl heeft altijd gepronkt met een lichaam om voor te sterven, en is in de loop der jaren een echt fitness-toonbeeld geworden. Ze houdt zichzelf in topconditie door Ashtanga Yoga te volgen en volgt een streng dieet dat junkfood meestal schuwt. Ze nam een ​​macrobiotisch eetplan aan dat biologisch voedsel bevat dat rijk is aan magere eiwitten.

6. Claudia Schiffer
Het geweldige Duitse supermodel eet salade en gestoomde groenten voor het avondeten en eet alleen fruit voor de middag. Op locaties eet ze het liefst zwarte druiven en drinkt ze tomatensap en kruidenthee.

7


7
. Christie Brinkley
Het supermodel dat al lang geleden is, behoudt haar volledig Amerikaanse uiterlijk door vegetariër te zijn. Ze bewaart geen enkel soort junkfood in haar huis om er zeker van te zijn dat ze het niet opeet als er trek is. Ze eet zoete aardappelen in plaats van snoeprepen, en ze volgt een dieet met vloeibaar sap als ze snel moet afvallen.

Beroemdheden zijn net als gewone mensen. Ze moeten hun cijfers behouden, net als ieder ander, en er staat meer druk op hun kant omdat ze constant in de openbaarheid staan. Gewone mensen kunnen ook beroemdheden hebben, en door deze dieet- en fitnessplannen te volgen, kunnen ze er ook uitzien als een rode loper.