Er zijn tegenwoordig veel voedingssupplementen en programma’s op internet. Gewichtsverliesprogramma’s zijn net zo veel als de spams en advertenties die op internet zweven. Met zoveel van hen die beweren het wondermiddel te zijn, is het juiste product ongrijpbaar. Afgezien van de diëten die niet werken, zijn er ook honderden goedkope imitaties en nepproducten op internet. De nieuwste en meest populaire trend is het Hoodia-dieet.

Het is te zien geweest in veel shows zoals Oprah, BBC, The Today Show en 60 minuten. Het heeft misschien voor andere mensen gewerkt, maar zal het ook voor u werken? Het lichaam van elk individu is anders. Wat nog belangrijker is, wat heeft dit dieet in vergelijking met andere die ervoor zijn gekomen en gegaan?

Hoodia-dieet: wat heeft het dat anderen niet hebben?

De wonderpil of gewoon een andere trend?


De wonderpil of
gewoon een andere trend?

Het belangrijkste ingrediënt van het dieet is afkomstig van de Hoodia gordonii-plant. Het wordt gevonden in zuidelijk Afrika. De lokale bevolking noemt het “Koningin van Namib” of de “Bosjesmannenhoed”. Ze gebruiken het voor de behandeling van infectie en indigestie. In Amerika is het populair als natuurlijk afslanksupplement.

Het werd geïntroduceerd in november 2004 en is sindsdien populair geworden


Het werd geïntroduceerd
in november 2004 en is sindsdien populair geworden. Het dieet werkt door de eetlust van een diëter op natuurlijke wijze te onderdrukken. Het geeft een chemische component vrij in het verzadigingscentrum van de hersenen in de hypothalamus. Wanneer de chemicaliën op de hypothalamus inwerken, stuurt het een signaal naar de hersenen dat het al genoeg heeft geconsumeerd.

Dit dieet vergelijken met andere gewichtsprogramma’s is veel praktisch en gemakkelijk. Het probleem met gewichtstoename is niet het voedsel, maar onze eetgewoonten. Met commercialiteit en fastfoodrestaurants is het niet moeilijk om afhaalmaaltijden te bestellen in plaats van een zelfgemaakte maaltijd te koken. Sommigen van ons staan ​​ook midden in de nacht op voor een middernachtsnack. Deze onbedwingbare trek leidt onvermijdelijk tot gewichtstoename en obesitas als ze langdurig en ongecontroleerd zijn.

De belangrijkste bron van het dieet is een plant, waardoor het 100% natuurlijk en dus veilig is


De belangrijkste bron
van het dieet is een plant, waardoor het 100% natuurlijk en dus veilig is. Maar de doeltreffendheid ervan hangt af van de reactie van het individu op het dieet. Het zal je onbedwingbare trek helpen beheersen, maar het kan ook maskeren dat je jezelf uithongert. Het dieet kan het beste worden gebruikt voor onderhoud. Lijners kunnen het gebruiken wanneer ze het hunkeren naar elk moment van de dag willen afweren.

Volgens getuigenissen van consumenten werkt het wel, maar niet bepaald de wonderpil die het beweert te zijn. Bij anderen deed het helemaal niets. Het dieet kan ook duur zijn. Het vinden van echte producten kan ook een taak zijn, aangezien er veel nepproducten op internet zijn.

Als je een simpele oplossing wilt en het niet erg vindt om onderzoek te doen, dan kun je dit dieet proberen


Als je een
simpele oplossing wilt en het niet erg vindt om onderzoek te doen, dan kun je dit dieet proberen. Als u geen tijd heeft om maaltijden te bereiden of de wilskracht om uzelf te beheersen, is dit dieet geschikt voor u. Door uw eetlust te beheersen, heeft u minder voedselinname en minder vetten om te verbranden. Het is ook een veel comfortabele manier om uw calorie-inname te verminderen. Mensen die een dieet volgen, zullen niet door eetbuien hoeven te gaan na een strikt programma voor gewichtsverlies dat vrijwel alle moeite verspilt.

Door de kern van het probleem aan te pakken, is het dieet op zijn eigen manier effectief. Bij correct gebruik met het originele product zal het effectief zijn. Lijners verliezen meestal een pond in drie of vier dagen. Soms werken niet alle diëten niet, ze hebben alleen verschillende effecten op andere mensen.