Obesitas is een belangrijk gezondheidsprobleem geworden in Amerika. In combinatie met hoge sociale normen op het gebied van schoonheid en stijl, zijn mensen wanhopig om af te vallen. Helaas, met alle hype die elk dieetproduct omringt, weet niemand zeker welke van hen echt werkt. Gelukkig heeft de natuur ons de oplossing geboden voor een veel veiligere manier van afvallen. Hoodia-dieet werd in 2004 in Amerika geïntroduceerd en is sindsdien het populairste natuurlijke afslanksupplement.

Het dieet is te zien geweest in verschillende shows zoals Oprah, The Today Show, 60 minuten en BBC. Het is de nieuwe manier om af te vallen, vet te verbranden en de calorie-inname te verminderen, gericht op de bron van gewichtstoename: eten.

Hoodia: het gemakkelijke dieet

Het komt van een plant, dus wat?


Het komt van
een plant, dus wat?

Hoodia is een geslacht dat bestaat uit 13 plantensoorten die in zuidelijk Afrika voorkomen. Voor de lokale bevolking wordt het de “Bosjesmannenhoed” of “Koningin van Namib” genoemd. Een van zijn soorten, Hoodia Gordinni genaamd, wordt gebruikt om af te vallen.

De plant wordt verwerkt tot dieetpillen en supplementen


De plant wordt
verwerkt tot dieetpillen en supplementen. Het werkt door de eetlust van een diëter op natuurlijke wijze te onderdrukken. Het supplement heeft chemische componenten die inwerken op het verzadigingscentrum van de hersenen. Het verzadigingscentrum van de hersenen bevindt zich in de hypothalamus. Wanneer de pil op de hypothalamus werkt, geeft hij een signaal naar de hersenen dat hij voldoende voedsel heeft gegeten.

Op deze manier wordt de honger van de dieter onderdrukt. Door minder te eten, hoeven er minder vetten te worden verbrand. Het stelt het individu ook in staat om op een comfortabele manier hun calorie-inname te verminderen. Ze hoeven geen strikt regime te volgen. Het is geschikt voor mensen die geen tijd hebben om maaltijden in porties te bereiden. Dieters hoeven zichzelf er niet van te weerhouden het voedsel te eten dat ze willen, wat later tot een eetbui zou leiden.

De persoon die het dieet volgt, voelt zich de rest van de dag vol na het innemen van de pil


De persoon die
het dieet volgt, voelt zich de rest van de dag vol na het innemen van de pil. Ze zouden helemaal niet aan eten denken als de pil eenmaal in werking is getreden. Het helpt om onnodige trek, zoals middernachtsnacks, die veel moeilijker te verbranden zijn, onder controle te houden. Door te focussen op het individu in plaats van op het eten, is het veel gemakkelijker om af te vallen. Als je problemen hebt met eten, waarom stop je er dan niet mee?

Het dieet is er in verschillende vormen, afgezien van pillen. Ze komen ook in pleisters, poeder (om shakes te maken) en vloeibare vorm (je favoriete drankje gemengd). Er zijn ook sterkere doses capsules voor serieuze lijners.

Lijners moeten eraan denken om supplementen te kopen die 100% Hoodia bevatten


Lijners moeten eraan
denken om supplementen te kopen die 100% Hoodia bevatten. Sinds het beroemd is geworden op de markt, circuleren er veel goedkope imitaties op internet. Zorg ervoor dat de fabrikant een C.I.T.E.S-certificaat en een analytisch rapport heeft. Dit garandeert dat u het originele product koopt. Het supplement kan duur zijn om ervoor te zorgen dat u waar voor uw geld krijgt.

Lees het etiket voordat u het product koopt. Zoek naar een geld-terug-garantie. Het supplement werkt alleen als het 100% van het oorspronkelijke ingrediënt bevat.

Het dieet is afkomstig van een plant waardoor het 100% natuurlijk en veilig is


Het dieet is
afkomstig van een plant waardoor het 100% natuurlijk en veilig is. In tegenstelling tot andere medicamenteuze supplementen bevat het geen andere ingrediënten die vervelende bijwerkingen veroorzaken. Als u een probleemloos dieet wilt, dan is dit iets voor u. Als u op de meest gemakkelijke en natuurlijke manier wilt afvallen, is dit dieet wellicht het dieet dat u zoekt.