Een nieuw dieet heeft de Amerikaanse markt stormenderhand veroverd. Sinds het uitkwam in 2004 zijn er veel merken op internet opgedoken. Hoodia-dieetpil is het nieuwe afslanksupplement waarover is gesproken door lijners in heel Amerika. Hoodia Max is een van de merken die online op de markt worden gebracht voor lijners. Helaas, vanwege de populariteit van dit afslanksupplement, circuleren er verschillende goedkope imitaties en nepproducten op internet. Hoe weten we welk merk echt werkt?

Wat is dit nieuwe dieet eigenlijk?

Hoodia Max: echte of goedkope imitatie?

Dit nieuwe dieet is gemaakt van een plant die in Zuid-Afrika voorkomt


Dit nieuwe dieet
is gemaakt van een plant die in Zuid-Afrika voorkomt. Het groeit in de Kalahari-woestijn. Hoodia gordonii is een vetplant die in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht niet verwant is aan de cactus. Het werkt door de eetlust van een persoon op natuurlijke wijze te onderdrukken. Het is te zien in verschillende shows, waaronder Oprah, BBC, The Today Show en 60 minuten.

De dieetpillen werken door een chemische component af te geven die sterker is dan glucose. Het werkt op het verzadigingscentrum van de hersenen dat zich in de hypothalamus bevindt. Wanneer de pil in werking treedt, geeft de hypothalamus de hersenen een signaal dat het voldoende voedsel heeft geconsumeerd. Als de persoon die de dieet volgt de pil inneemt, zal hij of zij een vol gevoel hebben, ook al wordt er niet of nauwelijks gegeten.

Op deze manier wordt de eetlust van de diëter onderdrukt en wordt de onbedwingbare trek onder controle gehouden


Op deze manier
wordt de eetlust van de diëter onderdrukt en wordt de onbedwingbare trek onder controle gehouden. Het is handig voor lijners die geen tijd hebben om maaltijden in porties te bereiden. Ze hoeven ook geen strikt regiment te volgen, wat vaker tot eetbuien leidt. In tegenstelling tot andere supplementen is het niet chemisch samengesteld. De belangrijkste bron is een plant die het 100% natuurlijk en veilig maakt. Het bevat geen ephedra en efedrine die onaangename bijwerkingen hebben.

Door de originele dieetpil te nemen, werkt het met goed onderhoud. Mensen die een dieet volgen, moeten ook onthouden dat de pil het feit kan maskeren dat u zichzelf uithongert, dus het moet op de juiste manier worden ingenomen.

Werkt Hoodia Max?


Werkt Hoodia Max?

Elk merk werkt zoals het is gemaakt als het 100% echt is. Er zijn honderden dieetpillen en nog veel meer nep-tegenhangers. Online advertenties kunnen misleidend zijn en meestal zijn ze allemaal een hype. Hoodia-dieet is populair geworden sinds het werd geïntroduceerd bij het Amerikaanse publiek, dus het is geen wonder dat er altijd ergens nep blijft hangen.

Hoodia Max wordt vervaardigd door middel van een supplement ter plaatse


Hoodia Max wordt
vervaardigd door middel van een supplement ter plaatse. Om te weten of de fabrikant een origineel product verkoopt, is de aanwezigheid van een C.T.I.E.S-certificaat vereist. Helaas heeft de leverancier van dit merk dit certificaat niet. Dit certificaat is vereist door bedrijven die Hoodia Gordonii exporteren vanuit de African Western Cape Conservation in Zuid-Afrika. Ze hebben ook geen analytische rapporten of laboratoriumtests om te bewijzen dat hun product echt is.

Het andere ding over het merk is dat het goedkoop is. De authentieke Hoodia-dieetpillen zijn eigenlijk duur. Ze kosten meestal ongeveer $ 60 per fles, terwijl Hoodia Max voor $ 40 verkoopt. Hierdoor kunnen we niet zeker zijn van de authenticiteit van het merk. Veel lijners hebben veel geld verloren doordat ze in een goedkope val lopen die is opgezet door nepfabrikanten.

Voordat u een product van dit merk koopt, moet u eerst uw eigen onderzoek doen


Voordat u een
product van dit merk koopt, moet u eerst uw eigen onderzoek doen. Via internet kan iedereen beweren dat ze het wondermiddel hebben gevonden. Iedereen kan beweren dat hun product ook 100% authentiek is.