Het voorschrijven van medicijnen voor zwangere vrouwen is een complex proces.

Voordat verloskundigen en gynaecologen beslissen welke dosis van welk medicijn het beste een aandoening kan behandelen zonder schadelijke bijwerkingen voor de moeder en de baby te hebben, houden ze rekening met de leeftijd van de patiënt, de algemene gezondheidstoestand, het aantal maanden voor de bevalling, de tolerantie voor medicijnen, en alle andere medicijnen die de zwangere patiënt gebruikt.

Oefening en zwangerschap

Het voorschrijven van lichaamsbeweging aan zwangere vrouwen moet net zo wetenschappelijk en nauwkeurig zijn


Het voorschrijven van
lichaamsbeweging aan zwangere vrouwen moet net zo wetenschappelijk en nauwkeurig zijn. Het type, de intensiteit, de frequentie en de duur van een �dosis� training zijn allemaal van cruciaal belang. De gezonde, krachtige training van de een kan gevaarlijk zijn voor de ander. Deze gevaren kunnen groter zijn bij zwangere vrouwen omdat ze meer kans hebben op spanningen en andere ernstige bijwerkingen voor de toekomstige moeder.

Als lichaamsbeweging echter wordt uitgevoerd en uitgevoerd in een normaal, gemiddeld bereik, heeft lichaamsbeweging geen effect op de algehele toestand van de zwangerschap en vooral op de bevalling of bevalling.

Zwangerschap


Zwangerschap

Prenatale zorg van hoge kwaliteit moet tijdens haar zwangerschap aan een moeder worden gegeven. Ze moet voorbereid zijn op de normale bevalling van een gezonde baby. Complicaties moeten koste wat het kost worden voorkomen.

Al deze dingen komen erop neer dat een zwangere vrouw op zo’n manier moet worden verzorgd dat ze niet gedwongen zal worden om krachtig werk te doen, maar niet ook in bed moet blijven en inactief moet zijn totdat ze bevalt van haar baby


Al deze dingen
komen erop neer dat een zwangere vrouw op zo’n manier moet worden verzorgd dat ze niet gedwongen zal worden om krachtig werk te doen, maar niet ook in bed moet blijven en inactief moet zijn totdat ze bevalt van haar baby.

Bijgevolg varieert de toestand van een zwangere vrouw in relatie tot de groei en ontwikkeling van de baby in haar baarmoeder. Daarom is het noodzakelijk dat haar arts tijdens haar bezoek de juiste gezondheidsvoorlichting geeft.

Bovendien is het belangrijk om het leven van de zwangere vrouw actief te houden om een ​​goede gezondheid te bevorderen, niet alleen voor haar, maar vooral ook voor de baby


Bovendien is het
belangrijk om het leven van de zwangere vrouw actief te houden om een ​​goede gezondheid te bevorderen, niet alleen voor haar, maar vooral ook voor de baby.

Fysieke omstandigheden zoals bloeddruk, gewicht en gezondheidstoestand worden meestal gecontroleerd tijdens het bezoek van de zwangere vrouw aan haar arts. Om deze reden is het belangrijk op te merken dat lichaamsbeweging de belangrijkste factor kan zijn om deze aspecten in goede conditie te houden.

Zoals de gezondheidsdeskundigen beweren, heeft een zwangere vrouw voldoende fysieke en emotionele informatie nodig om zich op de bevalling voor te bereiden


Zoals de gezondheidsdeskundigen
beweren, heeft een zwangere vrouw voldoende fysieke en emotionele informatie nodig om zich op de bevalling voor te bereiden. Ze heeft praktische gezondheidsboodschappen nodig om zichzelf en de baby gezond te houden.

Daarom is hier voor moeders of toekomstige moeders die nog niet weten waarom ze enige moeite moeten doen om deel te nemen aan matige, normale lichaamsbeweging, hier een lijst met enkele van de voordelen ervan, zodat u de reden kunt begrijpen waarom zwangere vrouwen regelmatig moeten sporten:

1


1
. Verzet tegen vermoeidheid

Naarmate spieren vermoeid raken, produceert het minder kracht. Om een ​​taak als traplopen of sneeuwscheppen te volbrengen, moeten er meer spiereenheden worden ingezet om de vermoeide spieren te ondersteunen.

De vermoeide spieren zijn zowel minder efficiënt als minder effectief


De vermoeide spieren
zijn zowel minder efficiënt als minder effectief. Daarom zal dit de zwangere vrouw alleen maar meer belasten vanwege het gewicht dat elke dag voortdurend toeneemt. Dat is de reden waarom vermoeide spieren meestal leiden tot krampen in de benen of pijnlijke spieren.

Wat elke zwangere vrouw moet weten, is dat lichaamsbeweging de conditie van de spieren verbetert en hun vermogen om langer te werken zonder vermoeid te raken.

2


2
. Verminder rugpijn

Zelfs als u zit of staat, werken sommige spieren, en dergelijke relatief gemakkelijke houdingen kunnen sommige spieren belasten en vermoeidheid veroorzaken. De spieren van de onderrug kunnen bijvoorbeeld uitgeput en versleten zijn door de inspanning om rechtop te blijven staan ​​als een zwangere vrouw enkele uren stilstaat.

Met lichaamsbeweging kan een zwangere vrouw deze fout corrigeren door haar houding te ontwikkelen


Met lichaamsbeweging kan
een zwangere vrouw deze fout corrigeren door haar houding te ontwikkelen.

3. Verhoog de hoeveelheid zuurstof

Werk en lichaamsbeweging zijn afhankelijk van glycogeen, een stof die door het lichaam wordt aangemaakt uit complexe koolhydraten en opgeslagen spieren en lever


Werk en lichaamsbeweging
zijn afhankelijk van glycogeen, een stof die door het lichaam wordt aangemaakt uit complexe koolhydraten en opgeslagen spieren en lever. De aanvoer van glycogeen in de spieren bepaalt en beperkt de duur van de activiteit. Lichaamsbeweging put het glycogeen in de spieren uit en leidt tot vermoeidheid.

Wanneer glycogeen echter uitgeput raakt door zware inspanning, wordt het vervangen in grotere hoeveelheden dan voorheen, alsof het lichaam de noodzaak inzag om een ​​grotere voorraad brandstof aan te leggen.

Daarom is oxidatie essentieel voor het omzetten van glycogeen in de energie die zwangere vrouwen nodig hebben om een ​​vinger te wiebelen, een spier te buigen of de longen en het hart te oefenen voor wat blaasactie tijdens normale bevalling


Daarom is oxidatie
essentieel voor het omzetten van glycogeen in de energie die zwangere vrouwen nodig hebben om een ​​vinger te wiebelen, een spier te buigen of de longen en het hart te oefenen voor wat blaasactie tijdens normale bevalling.

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die lichaamsbeweging voor zwangere vrouwen kan hebben. Bovendien is er niets helemaal mis voor een zwangere vrouw die matige oefeningen doet. Het enige dat u moet onthouden, is dat het het beste is om uw arts te raadplegen voordat u met een trainingsprogramma begint, of u nu zwanger bent of niet. Zoals ze zeggen, artsen weten het het beste!