Iedereen weet dat hockey een ruige en soms brute sport kan zijn om mee bezig te zijn. Er zijn veel blessures die veel voorkomen bij hockeyspelers die ofwel deel uitmaken van het spel of die een bedreiging kunnen vormen voor iemands carrière. Dit is de reden waarom zoveel hockeyspelers vatbaar zijn voor veel blessures aan de rug, knieën en armen en nog veel meer. Er zijn tien blessures waar hockeyspelers vatbaar voor zijn en zij zijn:

Lage rugklachten
Hoofd trauma
Nekspanning
Tendinitis
Zwart oog
Gebroken tanden
Frostbite
Ruggengraat letsel
Gebroken botten

Het zijn deze verwondingen die hun toevlucht kunnen nemen tot het beëindigen van de carrière van een speler, wat veel is gebeurd in de NHL.Veel spelers eindigen hun carrière uiteindelijk vanwege verwondingen als gevolg van herhaaldelijke verwondingen aan dezelfde plaats gedurende een aantal jaren. Dit kan een speler ook jarenlang pijn doen en kan escaleren tot chronisch, wat vereist dat hij een of andere vorm van fysiotherapie en pijnbehandeling volgt. Het is niet prettig voor veel atleten met verwondingen aan het einde van hun loopbaan, omdat ze constant pijn hebben die soms ondraaglijk kan zijn, wat hun leven moeilijk kan maken. Veel atleten worden ook te afhankelijk van medicijnen om problemen op te lossen en ook dat heeft problemen veroorzaakt.

Veel van de veel voorkomende knieblessures worden verholpen met cortisone-injecties die erosie van het kraakbeen in de knieën kunnen veroorzaken, wat ernstig kan zijn en kan resulteren in een volledige of gedeeltelijke knieprothese wanneer het zover komt dat het scheuren begint. Dit is de reden waarom veel fysieke en massagetherapeuten meteen weten welk deel van het lichaam van een atleet uiteindelijk zal verslijten vanwege de frequente repetitieve bewegingen die ze doen tijdens een wedstrijd of zelfs de training die ze doen in het laagseizoen.

Veelvoorkomende verwondingen bij hockeyspelers

De operaties die deze atleten ondergaan, zijn echt de meest pijnlijke dingen die er zijn


De operaties die
deze atleten ondergaan, zijn echt de meest pijnlijke dingen die er zijn. Ze kunnen het probleem oplossen, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat de pijn na verloop van tijd verergert tot waar het chronisch en aanhoudend is en kan hinderlijk zijn, waardoor het moeilijk wordt om te slapen en normale dagelijkse bezigheden te doen in en buitenshuis. Veel atleten zijn meestal niet goed in het accepteren van hun pensioen, vooral vanwege blessures die een carrière kunnen beëindigen, maar velen van hen zullen niet naar een arts luisteren als hij of zij zegt te rusten en de instructies voor zelfzorg op te volgen, zodat ze dat kunnen doen. zorg voor het herstel zodat ze in een kortere tijd weer op het ijs kunnen zijn. Er is een reden waarom doktoren dit zeggen en dat is zodat het lichaam de tijd kan nemen om zichzelf te genezen van een blessure en het lichaam op natuurlijke wijze kan laten herstellen zonder zoveel pijnstillers.