Het lijkt een beetje walgelijk als je aan het ontgiften of reinigen bent. Uw lichaam vertoont tekenen dat u gifstoffen heeft opgebouwd. Deze gifstoffen kunnen de conditie en gezondheid van uw hele lichaam beïnvloeden.

Soms voelt u zich traag en voelt u zich stressvol. Uw lichaam kan aanhoudende pijn, diarree, obstipatie en een onhandig gevoel ervaren. Snelle gewichtstoename en het onvermogen om het overtollige gewicht te verliezen, kunnen ook tekenen zijn dat er gifstoffen in het lichaam aanwezig zijn.

Voordelen van ontgiften voor fitheid en gezondheid

Bovendien worden de gifstoffen die in het lichaam worden aangetroffen, aangetroffen en opgeslagen in uw vetcellen


Bovendien worden de
gifstoffen die in het lichaam worden aangetroffen, aangetroffen en opgeslagen in uw vetcellen. Voor Amerikanen die het gebruikelijke Amerikaanse dieet volgen, kan een persoon 70 biljoen vuilnisbakken voor elke cel consumeren. Bij het ontgiften van je lichaam en het opruimen van dat ongewenste afval in je cellen, moet je op je uitscheidingsorganen letten.

Er zijn bepaalde organen in uw lichaam die zich bezighouden met het beheer van celafval. Deze organen spelen een grote rol in het ontgiftingsproces voor een fit en gezond lichaam.

1


1
. Uw lever is het orgaan dat de ongewenste chemicaliën in het lichaam recyclet. Het sorteert de gifstoffen en plaatst ze in het orgel om ze tijdens het circulatieproces te verwijderen. De belangrijkste uitscheidingsorganen zullen een back-up maken van de lever waar deze gifstoffen worden opgeslagen en vervolgens worden verwijderd.

2. De lymfeklieren spelen ook een belangrijke rol bij het afvoeren van de gifstoffen. Een netwerk van slangen brengt het overtollige afval van de cellen uit het lichaam en naar de uiteindelijke eliminerende organen. De appendix, thymus, tonsillen en milt zijn belangrijke lymfeklieren die de belangrijkste organen van het lichaam helpen bij het reinigen en ontgiften.

3


3
. De nieren helpen bij de waterhuishouding van het lichaam. Zij zijn degenen die de goede chemie van het bloed alkalisch houden door het opgeloste zure afval te elimineren. U kunt uw nierfunctie heel goed helpen door veel water te drinken. Het is veel beter als je verse alkalische sappen en gezuiverd water drinkt. U kunt elke dag een ounce alkaline nemen om positieve resultaten op uw lichaamsgewicht te zien.

4. De longen zijn de organen die de bloedlucht gezuiverd houden. Ze laten de zuurstof rechtstreeks naar de bloedbaan gaan. Het is ook verantwoordelijk voor het verwijderen van afvalgassen die in elke cel van het lichaam worden aangetroffen. Diep ademhalen en frisse lucht zijn erg nuttig om de longen gezond en vrij van gifstoffen te houden. Als u zich in een stedelijk gebied bevindt, is het raadzaam een ​​zuurstofrijke omgeving te zoeken waar u diep kunt ademen.

5


5
. De dikke darm is een vast afvalbeheerorgaan in uw lichaam. Artsen hebben veel mensen gevonden met slijm van 80 pond en rubberachtig vast afval dat op de wanden van de dikke darm wordt aangetroffen. Het ontgiften en schoonmaken van de dikke darm kan heel moeilijk zijn om te doen. Het hebben van een vrije dubbele punt kan u echter zeker goede voordelen bieden voor een schoon en gezond lichaam.

Als u tekenen van ontgifting ervaart, kunt u proberen om regelmatig te wandelen. Lichaamsbeweging is een goede sleutel tot een fit en gezond lichaam. Veel dieetartsen suggereren ook dat u veel citroenwater drinkt. Dit is een effectieve manier om een ​​zeer goede bloedsomloop te behouden en kan de ontgiftingssnelheid in het lichaam versnellen.